Terrasoverkapping Solem van Luxxout

Zonwering in stijl

Met terrasoverkapping Solem geniet u ook op warme zomerdagen optimaal van het buitenleven. Bij te felle zon schuift u de doekzonwering heel gemakkelijk uit en neemt u heerlijk plaats in de schaduw. Wanneer u geen beschutting meer wenst, schuift u de terrasoverkapping eenvoudig weer in.

Beschikt u al over een pergola, aluminium of een houten dakconstructie? Dan is terrasoverkapping Solem een betaalbare en unieke oplossing voor een sfeervolle zonwering.

Deze terrasoverkapping kunt bijna overal toepassen. U monteert heel gemakkelijk een rails aan uw bestaande constructie. Daarin bevestigt u de doekzonwering en dan begint het genieten!

Als u slechts incidenteel een onderhoudsbeurt zou willen of liever dat wij periodiek uw tuin komen onderhouden, kunt u altijd contact met ons opnemen . Wij komen dan met u doorspreken welke werkzaamheden u wilt laten uitvoeren en wij zorgen ervoor dat het piekfijn in orde komt.

Kortom uw tuin, die voor u van grote waarde is, is bij ons in goede handen.

Volledig oprolbaar terrasscherm met rem

Horizontale terrasschermen van LuxxOut

Terrasscherm Inova blinkt uit in veelzijdigheid. Het is – afhankelijk van de doekkeuze – te gebruiken als windscherm, zonnescherm, regenscherm en privacyscherm. De perfecte oplossing voor uw terras, balkon, veranda, zwembad of jacuzzi.

Wel genieten van de stralende zon, maar niet op de tocht zitten? Met terrasscherm Inova anticipeert u eenvoudig op (veranderende) weersomstandigheden. Dit terrasscherm kunt u met één simpele handeling uit- of inrollen. En kunt u heerlijk uit de wind of tocht buiten in uw tuin of balkon genieten. Dankzij de gepatenteerde rem heeft u altijd volledige controle over uw scherm. Helemaal naar uw wens.

Terrasscherm Inova is zo geconstrueerd dat er altijd een passende oplossing is voor uw situatie. U bevestigt de cassette eenvoudig aan een muur of staander van een veranda. Losse staanders in combinatie met een anker bieden u de mogelijkheid tot een vast-vrijstaand terrasscherm of een compleet vrijstaand terrasscherm.

Terrasscherm Inova is samengesteld uit de allerbeste materialen. Kapschotten en handgrepen van aluminium, veren van verzinkt staal en een gepatenteerde rem vormen een ijzersterk geheel. Ook het doek is vanzelfsprekend van topkwaliteit. Terrasscherm Inova biedt u jarenlang plezier.